BLOG
Bárány Napok 2019. április 12-13.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
A projekt első évének eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2018-2020).
Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a...
Miért is érdemes sportolóként is juh- és bárányhúst fogyasztani?
Szeretek egészségesen és változatosan táplálkozni, ezért sportolóként arra törekszem, hogy a...
Rólunk szólnak a hírek a nyomtatott sajtóban is
A pályázati kereteknek megfelelően 2018-ban 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban. Ezek...
Rádió-interjúk 2018-ban
A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: 1.TREND FM A Trend FM egy...
Konferenciákon, kiállításokon, vásárokon és expo-kon való megjelenések 2018-ban
2018-ban a kampány népszerűsítéséhez 8 eseményen vettünk részt. A kampány első évében augusztustól...
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves
https://youtu.be/noBzZtfla5w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 3. A tökéletes leves nyomában Talán...
Tények és tévhitek a bárány- és a juhhússal kapcsolatban
A bárány- és a juhhús hagyományosan fontos szerepet tölt be a táplálkozásunkban, és mindezt a...
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel
https://youtu.be/o9ZtxEDIldY A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel új...
Receptek
Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve
https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk...
Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!