BLOG
Bárány Napok 2020. augusztus 7-8.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
Bárány Napok 2020. április 3-4.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
A 2019. év eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2019).
Rádióinterjúk 2019-ben
A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: TREND FM: interjú, 2019....
Rólunk szóltak a hírek a nyomtatott sajtóban is 2019-ben
A pályázati kereteknek megfelelően 2019-ben 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban. A...
Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárányhússal töltött petrezselyem-ravioli füstös paprikaszósszal, pirított erdei gombával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárányhús: váljék egészségünkre!
Karakteres íze miatt a juhhúsért egyesek rajonganak, mások inkább tartózkodnak tőle. Bár már a...
Miért egyenek a gyerekek is bárány- és juhhúst?
A húsok, így a juh- és bárányhús is értékes fehérje- és ásványianyag-tartalmuk miatt a naponta...
Friss piaci információk
Szeretne friss piaci információkhoz jutni a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban?! Akkor a...
Receptek
Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves
https://youtu.be/6vSeAoOxQbM A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány...
Klasszikus báránypörkölt, metélőhagymás-tormás gombóccal
https://youtu.be/8BD7vDW1Jm0 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 16. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Faszénparázson sült bárány „hot-dog” tárkonyos mustárszósszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!