Sajtóközlemények

Rádiós interjúk eredményei 2020
A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) –...

Friss piaci információk a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban
A „Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés” című lapot a Juh Terméktanács 1992 áprilisában alapította,...

Elismerés – Dr. Kukovics Sándor
Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Dr. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója a kiskérődző ágazat fejlesztése és érdekeinek képviselete érdekében végzett kiváló munkájáért. Bővebben itt olvashatnak a nívós díjról:

Faszéngrillen sült bárányhúsos bruschetta füstös paprikasalátával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...

Provence-i paradicsomos raguban párolt báránylapocka francia lecsóval
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...

Bárányhús kóstoltatás 2020.
A 779596 – INTEROVIC-JKTTSZSZ azonosítójú, „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat...

Bárány Napok 2020 – eredmények
A 779596 – INTEROVIC-JKTTSZSZ azonosítójú, „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat...

Faszénparázson sült báránykolbász zöldfűszeres-illatos kuszkusszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...

TV-interjú 2020. június 26.
A RTL Klub Reggeli című műsorában interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Dr....

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve
https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel...
Receptek

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával
https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

Babos-káposztás birka-székelygulyás
https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé
https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!