Sajtóközlemények

Elismerés – Dr. Kukovics Sándor

Elismerés – Dr. Kukovics Sándor

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Dr. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója a kiskérődző ágazat fejlesztése és érdekeinek képviselete érdekében végzett kiváló munkájáért. Bővebben itt olvashatnak a nívós díjról:

bővebben

Receptek

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

bővebben
Babos-káposztás birka-székelygulyás

Babos-káposztás birka-székelygulyás

https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

bővebben
Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

bővebben

Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!