Sajtóközlemények

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel
Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8...

Szaftos bárány nyakasorja
Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak...

Wok-ban készült bárány zöldségekkel
Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1...

A Bárány Napokon résztvevő éttermek 2019-ben
A Bárány Napok keretében ebben az évben az alábbi éttermek vesznek részt: Étterem neveÉtterem...

Medvehagymás zöldkéregben sült báránykeresztfartő citrusos tavaszi főzelékkel
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...

Báránycomb “vadasan” szalvétagombóccal
https://www.youtube.com/watch?v=3uGlXlWaP6w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 5. A receptekkel...

Bárány Napok 2019. április 12-13.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...

A projekt első évének eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2018-2020).

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a...

Miért is érdemes sportolóként is juh- és bárányhúst fogyasztani?
Szeretek egészségesen és változatosan táplálkozni, ezért sportolóként arra törekszem, hogy a...
Receptek

Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

Bárányhússal töltött petrezselyem-ravioli füstös paprikaszósszal, pirított erdei gombával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!