ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc
NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű
ADAG: 4
Hozzávalók:
- 90 dkg bárányborda szelet
A lecsóhoz:
- 1 cukkini
- 1 hagyma
- 1 piros paprika
- ½ padlizsán
- 300g sült paradicsom
- Olívaolaj
- Só
Elkészítés
1. A sütőben olívaolajjal leöntva süssük meg a bárányborda szeleteket letakarva közepes hőmérsékleten, amíg meg nem pirul.
2. Közben a lecsóhoz vágjuk fel a hagymát, és a cukkinit és a padlizsánt szintén felkockázva külön edényben pároljuk meg borssal. A paradicsomot adjuk a megpárolt cukkini és padlizsán-keverékhez és adjuk hozzá a többi zöldséget is felvágva, majd alacsony hőfokon pároljuk meg. Sózzuk meg.
3. Kínáljuk a húst a lecsó mellé.