Töltött bárányszelet

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc

NEHÉZSÉGI FOK: könnyű

ADAG: 4

Hozzávalók:

  • 4 csont nélküli nyakszelet
  • 4 szelet sajt
  • 4 szelet sonka
  • 1 felvert tojás
  • Liszt
  • Zsemlemorzsa
  • Saláta levelek
  • Őrölt bors
  • Olívaolaj

Elkészítés

1. Sózzuk meg a hússzeleteket, majd rakjunk mindegyikre egy szelet sajtot és egy szelet sonkát. Tekerjük fel a hússzeleteket úgy, hogy közben szorosan nyomjuk.

2. Panírozzuk be a szeleteket, majd olívaolajon, közepes lángon süssük arany barnára. Szedjük ki a szeleteket konyhai papírtörlőre.

3. Tálaljuk a húst zöld salátalevelekkel.

Tippek, ötletek:

A feltekert hússzeletek igen vastagok lehetnek, ezért mindenképpen közepes lángon süssük, hogy a hús közepe is kellően át tudjon sülni.

[cc_share]

Receptek

Mentás báránycomb steak  

Tovább folytatjuk a gasztronómiai kalandozást. Ezúttal Kalivoda Timi készített nekünk egy ínycsiklandó steak-et! Fogadjátok szeretettel! Ha húsételhez keresünk receptet, megannyi izgalmas ötletet találhatunk a receptkönyvekben és internetes recepttárakban, de...

bővebben

Báránysült mentamártással

Kóstold meg a különleges ízvilágát a frissen sütött, zsenge bárány combnak, melyet egy friss mentaszósz koronáz meg. Hagyd, hogy az ízek elkalauzoljanak egy gasztronómiai ízutazásra, amelyet ezúttal Annuskám álmodott meg! Hozzávalók 4 személyre: 1 kg burgonya 2...

bővebben

Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel

A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....

bővebben

További receptek

hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!