A Bárány Napok keretében résztvevő éttermek:

  1. Rákóczi Grillház (1081 Budapest, Rákóczi út 57.)
  2. Tűzkert Étterem (8237 Tihany, Batthyány u. 15.)
  3. Százéves étterem (1052 Budapest, Piarista u. 2.)
  4. Vörös Postakocsi étterem (1092 Budapest, Ráday utca 15.)
  5. NUTS Grill&Wine (Grillterasz és Borbár) (3360 Heves, Hősök tere 5.)
  6. Monk’s Bistrot (1052 Budapest Piarista köz 1.)
  7. Makk VII Vendéglő (1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 59.)
  8. Káli Art Étterem (8274 Köveskál, Fő út 6.)
  9. Centrál Borház Étterem és Panzió (2030 Érd, Diósdi út 3-5.)
  10. Balkán Bisztró (7624 Pécs, Ferencesek u. 32.)
  11. Fordan Center (7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16.)
  12. Eurindia Konyha (1064 Budapest, Podmaniczky u. 59.)
  13. 36 Bisztró (1033 Budapest, Szentendrei út 36./a)
  14. Alibi Bisztró (7700 Mohács, Jókai u. 2.)
  15. Face Bisztro (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 13-15.)
  16. Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely (7694 Hosszúhetény, Ormándi u. 19.)
  17. Gőry Étterem (6723 Szeged, Liszt u. 9.)
  18. Depresso Kávéház és Étterem (3300 Eger, Érsek utca 14. Dobó tér)
  19. Arizona Street Food Pub (7370 Sásd, Szent Imre út 13.)
  20. Kikelet Étterem (7635 Pécs, Málics Ottó utca 1.)
  21. Blöff Bisztró (7621 Pécs, Jókai tér 5.)
  22. Főtér Étterem (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.)
  23. Trófea Grill Étterem (1145 Budapest, Erzsébet Királyné útja 5.)
  24. Trófea Grill Étterem (1033 Budapest, Laktanya u. 3-5.)
  25. Trófea Grill Étterem (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 6/b.)

A Bárány Napok kampány háttere

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására.

A projekt keretében szervezzük meg a Bárány Napokat 2018. december 7-8-án. A kampány célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve ezt az amúgy általában mellőzött ételt.

A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű:

  • akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de december7-8-án legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon

A program keretében:

  • partnerünk, a Hunland jóvoltából kedvezményes áron vásárolhatnak bárányhúst és egyéb alapanyagokat (bővebb információval személyesen tudunk szolgálni)
  • a honlapunkon (barihus.hu) és Facebook oldalunkon (facebook.com/bariinfo), valamint a Bárány Napok Facebook eseményén hírt adunk a programról és a részt vevő éttermekről;
  • közzétesszük a napi ajánlatokat és fotókat, amiket az esemény kapcsán az éttermektől kapunk;
  • az arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldünk a résztvevő éttermeknek (poháralátét, szalvéta, szórólap).

A célunk a bárányhús ismertségének növelése, így azt szeretnénk elérni, hogy a programban résztvevő partnereink forgalma növekedjen.

A részvétellel járó kötelezettségek:

  • partneri szerződés aláírása, melyben vállalják, hogy csatlakoznak a rendezvényhez;
  • nyilatkozat adása arról, hogy hány ember járt a promóciós időszak alatt az étteremben;
  • dokumentációs célból egy fotó, melyen látszanak az arculati elemekkel ellátott kommunikációs eszközök.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a baranynapok@ferling.hu címre a további részletekért!