Sajtóközlemények

Bárányhús – De hogyan? Elkészítési módok és praktikák!
Bárány vagy juhhús Érdemes elsőkörben tisztázni a különbséget a kettő között, ugyanis a bárányhús...

Milyen a jó bárányhús? Erre figyeljünk vásárláskor!
Bárány vagy birka? Bárányhúsnak nevezzük a fiatal, 1 évnél nem idősebb állat húsát, míg az egyévet...

Trendi a juhlegeltetés? – 7 dolog, amivel a juhtartás hozzájárul a fenntarthatósághoz
Mindamellett, hogy a bárányhús fogyasztása nemcsak ízletes és egészséges, a fenntartható jelzővel...

Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. október 7-8-án
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. október 7-8-án az alábbi éttermek vesznek részt:...

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Toszkán birkalábszár krémes polentával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. április 8-9-én
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. április 8-9-én az alábbi éttermek vesznek részt:...

Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Ingyenesen letölthető kiadványaink
Örömmel jelentjük, hogy a honlapunk menüpontjait ismét bővítettük a Kiadványok...
Receptek

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Toszkán birkalábszár krémes polentával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!