Sajtóközlemények

A Bárány Napokon résztvevő éttermek – 2023.03.31-04.01.

Beszámoló a juh- és bárányhús promóciós kampány (2021-23) eredményeiről képekben

Velünk van tele a sajtó ismét 2022-ben is
2022-ben 10 db hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, melynek részleteit az alábbi táblázat...

Kiállításokon, vásárokon való megjelenés 2022-ben
2022-ben 5 eseményen vettünk részt, amelyek a célcsoportoknak megfelelően lettek kiválasztva....

Bari reggeli az RTL Klubon 2022-ben is
2022. március 18-án 06:45-től volt látható az RTL Klub műsorában, a Reggeliben egy interjú,...

Egy jó hír kell 2022-ben is
2022-ben két fizetett rádióinterjú is adásba került a bárányhús népszerűsítése kapcsán. A...

„Juhhú”-s, avagy bárányhús kóstoltatás 2022-ben
A bárányhúst népszerűsítő kampány keretében szervezett bárányhús kóstoltatás 5 különböző...

Ismételten népszerűek voltak a 2022-es Bárány napok
Az idei évben is két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a...

Lassan sült báránycomb
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 32. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Receptek

Lassan sült báránycomb
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 32. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 30. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!