Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Toszkán birkalábszár krémes polentával

Toszkán birkalábszár krémes polentával

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival

Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Receptvideók

Receptvideók

A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk a saját receptjeinkhez, amelyek megtalálhatóak a honlapunkon, illetve a receptkönyvünkben (letölthető változatban elérhető itt:...

bővebben
Sült paradicsomos „milánói” bárányborda

Sült paradicsomos „milánói” bárányborda

https://www.youtube.com/watch?v=Cb3YPoxMCis Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 22. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

bővebben
Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!