Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 12.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok szeretettel! Faszénparázson sült báránykolbász, zöldfűszeres-illatos kuszkusszal Egy fárasztó munkanap végén számomra hihetetlen kikapcsolódást jelent a főzés. Sokszor nem is feltétlenül a készített ételnek az elfogyasztása…

Details

TV-interjú 2020. június 26.

A RTL Klub Reggeli című műsorában interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában:

Dr. Kukovics Sándor a Juh-és Kecske Terméktanács ügyvezető igazgatójaDr. Soós Mihály, Innofood Marketing Kft. ügyvezetőjeMikes Márk gasztroblogger

Az adás időpontja: 2020. június 26. (05:20-tól látható az interjú)

Az adás megtekinthető itt:

Az adásban szereplő étel receptje elérhető itt: https://barihus.hu/lecsos-gersli-rizotto/

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok szeretettel! Tépett báránycomb, házi tortilla lepénybe töltve Vannak az örök érvényű klasszikusok- a hétköznapi ételeimre értendően-, melyek olyan szinten hozzátartoznak a mindennapjaimhoz, hogy már csak…

Details

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 10.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok szeretettel! Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal A rizottó egy tipikusan olyan étel, mely annak ellenére, hogy alapvetően egyszerűnek mondható, már ami az elkészítését illeti,…

Details

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 9.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok szeretettel! Bárány „NUGGETS” zöldfűszeres borsófőzelékkel Gyermekkoromban azon kevesek közé tartoztam, aki élt-halt szinte mindenféle főzelékért. Anyukám mindet zseniálisan készítette, még a sok gyerek számára gyűlölt…

Details

Bárány Napok 2020. augusztus 7-8.

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására. A projekt keretében az idei évben már harmadik alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2020. augusztus…

Details

Bárány Napok 2020. április 3-4.

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására. A projekt keretében az idei évben már harmadik alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2020. április…

Details

Rólunk szóltak a hírek a nyomtatott sajtóban is 2019-ben

A pályázati kereteknek megfelelően 2019-ben 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban. A fizetett megjelenések a következő médiumokban jelentek meg: Médium – 2019 Megjelenés dátuma Megjelenési példányszám vagy olvasószám Agrárvilág áprilisi száma 2019. 04. 01. 8 000 Vendéglátás magazin – július 2019. 07. 01. 6 500 Fejér Megyei Hírlap 2019. 09. 26. 147 000 Napló…

Details