A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására.

A projekt keretében szervezzük meg a Bárány Napokat 2019. április 12-13-án. A kampány célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve ezt az amúgy általában mellőzött ételt.

A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű:

  • akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de 2019. április 12-13-án legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon

A program keretében:

  • a honlapunkon (barihus.hu) és Facebook oldalunkon (facebook.com/bariinfo), valamint a Bárány Napok Facebook eseményén hírt adunk a programról és a részt vevő éttermekről;
  • közzétesszük a napi ajánlatokat és fotókat, amiket az esemény kapcsán az éttermektől kapunk;
  • az arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldünk a résztvevő éttermeknek (poháralátét, szalvéta, szórólap, stb.).

A célunk a bárányhús ismertségének növelése, így azt szeretnénk elérni, hogy a programban résztvevő partnereink forgalma növekedjen.

A részvétellel járó kötelezettségek:

  • partneri szerződés aláírása, melyben vállalják, hogy csatlakoznak a rendezvényhez;
  • dokumentációs célból egy fotó, melyen látszanak az arculati elemekkel ellátott kommunikációs eszközök.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a baranynapok@ferling.hu címre a további részletekért!