A bárány- és juhhús fenntarthatóságát alátámasztó érvek
A bárány és juh húsának fogyasztása egészséges, ízletes és fenntartható. Egy lábszár filé, nyárshús, grillezett hús, csülök vagy hamburger mögött az extenzív állattartás áll, amely életben és mozgásban képes tartani a vidéki környezetet.
A bárány- és juhhús fenntarthatósága környezeti, társadalmi és gazdasági előnyökön alapul, azáltal, ahogy állatok a legelőket hasznosítják. Ezeket az előnyöket a fogyasztók is élvezik, mivel e tartási mód következtében egy természetes és fenntartható húsféleség kerül az asztalukra.
A bárányok ismeretlen történetei
Rozi
Mili
Dorka
Miért fenntartható a bárány- és juhhús?
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!