Sajtóközlemények
A magyarországi bárány-, és juhhús fogyasztást népszerűsítő kampány 2021-23 között elért eredményei
https://www.youtube.com/watch?v=Sl5LH3subbA
Rádiós interjú az őszi Bárány Napokról
2023. szeptember 22-én, Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács Ügyvezető Igazgatója...
Nyomtatott sajtós megjelenések 2023-ban
2023-ban 10 db fizetett hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, amellyel több, mint 90 ezer...
Vörösboros diós-aszalt áfonyás báránycsülök, sütőtökös mini lángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 37. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Mentás báránycomb steak
Tovább folytatjuk a gasztronómiai kalandozást. Ezúttal Kalivoda Timi készített nekünk egy...
Báránysült mentamártással
Kóstold meg a különleges ízvilágát a frissen sütött, zsenge bárány combnak, melyet egy friss...
Az őszi Bárány Napok eredményei
Az idei évben is két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a...
Bárány vadas teljes kiőrlésű lisztes zsemlegombóccal
A most következő receptet ismét Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! Régóta...
Ismét kiállítottunk a Farmer-Expon
2023. augusztus 17-20-ig 32. alkalommal került megrendezésre hazánk egyik vezető...
A kiállítások 2023-ban is folytatódnak, megjelenésünk a IV. ÖKO-EXPO-n
2023. szeptember 8-9-én megrendezésre került a IV. ÖKO-EXPO Hajdúnánáson, melynek fő célja, hogy...
Receptek
Vörösboros diós-aszalt áfonyás báránycsülök, sütőtökös mini lángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 37. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Mentás báránycomb steak
Tovább folytatjuk a gasztronómiai kalandozást. Ezúttal Kalivoda Timi készített nekünk egy ínycsiklandó steak-et! Fogadjátok szeretettel! Ha húsételhez keresünk receptet, megannyi izgalmas ötletet találhatunk a receptkönyvekben és internetes recepttárakban, de...
Báránysült mentamártással
Kóstold meg a különleges ízvilágát a frissen sütött, zsenge bárány combnak, melyet egy friss mentaszósz koronáz meg. Hagyd, hogy az ízek elkalauzoljanak egy gasztronómiai ízutazásra, amelyet ezúttal Annuskám álmodott meg! Hozzávalók 4 személyre: 1 kg burgonya 2...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!