JUH- ÉS BÁRÁNYHÚSFOGYASZTÁST NÉPSZERŰSÍTŐ SPANYOL-MAGYAR MULTIPROGRAM – NYITÓRENDEZVÉNY
A Juh Terméktanács, az INTEROVIC (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2021-2023 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és bárányhús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására, amelynek nyitórendezvényére tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.
Időpont:
- szeptember 23.
Helyszín:
- Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
6800 Hódmezővásárhely, Aranyág Kert 71.
Takács Ferenc Képzőközpont
PROGRAM
11:00 – 11:30 Regisztráció
11:30 – 11:40 Megnyitó – Dr. Nagy István (Agrárminisztérium)
11:40 – 11:50 Köszöntő – Prof. Dr. Jávor András (Juh Terméktanács)
11:50 – 12:00 Prof. Dr. Kukovics Sándor (Juh Terméktanács): Múlt és jövő a jelen juhászatában és juhtermék előállításában
12:00 – 12:10 Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid (Juh és Kecske Ágazatért Egyesület): Kihívások a juh- és kecskeágazatban
12:10 – 12:20 Dr. Soós Mihály (InnoFood Marketing Kft.): A kampány üzenetének és főbb elemeinek bemutatása
12:20 – 12:30 Bátor Árpád (Palota Vidék 2000 Zrt.): A promóciós program pozitív hatása a termelő szemszögéből
12:30 – 12:40 Antal Gábor (Hód Mezőgazda Zrt.): A juh- és bárányhús kereskedelem alakulása
12:40 – 12:50 Juhász Pál (Kapos Ternero Kft.): A juh- és bárányhús feldolgozás alakulása
12:50 – Ebéd
Az eseményen történő részvétel díjtalan.
A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdéseit várja Dr. Soós Mihály.
mihaly.soos@innofoodmarketing.eu
A meghívó és a program letölthető itt: Nyitórendezvény meghívó és program 2021