BLOG

Ismét kiállítottunk a Farmer-Expon
2023. augusztus 17-20-ig 32. alkalommal került megrendezésre hazánk egyik vezető...

A kiállítások 2023-ban is folytatódnak, megjelenésünk a IV. ÖKO-EXPO-n
2023. szeptember 8-9-én megrendezésre került a IV. ÖKO-EXPO Hajdúnánáson, melynek fő célja, hogy...

Az őszi Bárány Napokon résztvevő éttermek – 2023.09.29-30.

A juhágazat helyzetképe
A juhágazat pillanatnyi állapotát a termékkibocsátása, valamint az elmúlt években bekövetkezett...

2023-ban is kell egy jó hír
A bárányhús népszerűsítése kapcsán egy fizetett rádióinterjú készült 2023 első negyedévében a...

Benne voltunk a TV-ben 2023-ban is
A korábbi évektől eltérően, idén a megjelent program az ATV Start Plusz műsorában volt 2023. május...

Ismét népszerű volt a bárányhús, 2023-ban is szívesen kóstoltak a résztvevők
A FERLING Kft. a bárányhús népszerűsítő kampány keretében 5 különböző helyszínen (SPAR és...

2023-ban is elstartoltak a Bárány Napok
Az idei évben ismét 2 alkalommal kerülnek megrendezésre a Bárány Napok. A kezdeményezés célja a...

ÉGERFÁN FÜSTÖLT BÁRÁNYGERINC TAVASZI ZÖLDFŰSZERES-CUKORBORSÓS KRÉMES RIZZSEL
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

SZENEGÁLI SÓS MOGYORÓKRÉMES-KÓKUSZTEJES LEVES BÁRÁNYHÚSSAL
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Receptek

Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel
A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....

ÉGERFÁN FÜSTÖLT BÁRÁNYGERINC TAVASZI ZÖLDFŰSZERES-CUKORBORSÓS KRÉMES RIZZSEL
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

SZENEGÁLI SÓS MOGYORÓKRÉMES-KÓKUSZTEJES LEVES BÁRÁNYHÚSSAL
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!