BLOG

Receptek

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!