BLOG

TV-interjú 2019. március 29.
A Reggeli-ben interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Kukovics Sándor a Juh-és...

A 2019-es kóstoltató kampány
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...

Beszámoló a Bárány Napokról 2019-ben
Mint az a Bárány Napokról szóló korábbi blogbejegyzésekben is szerepel, a Juh- és Kecske...

Szaftos bárány nyakasorja
Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak...

Wok-ban készült bárány zöldségekkel
Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1...

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal
Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány...

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel
Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8...

Bárány Napok 2019. április 12-13.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...

A projekt első évének eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2018-2020).

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a...
Receptek

Faszéngrillen sült bárányhúsos bruschetta füstös paprikasalátával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

Provence-i paradicsomos raguban párolt báránylapocka francia lecsóval
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

Faszénparázson sült báránykolbász zöldfűszeres-illatos kuszkusszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!