BLOG

Receptek

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8 báránynyak szelet20g méz10g mustár1 tojásZsemlemorzsaLisztNéhány vágott friss fűszernövény (petrezselyem, koriander, kakukkfű, rozmaring, oregano ...)OlajSóŐrölt bors...

bővebben
Szaftos bárány nyakasorja

Szaftos bárány nyakasorja

Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak szelet240g vöröshagyma15g fokhagyma40g zsemlemorzsa420g fenyőmag2 főtt tojás65g fehér bor600g húsleves alapléSáfrányOlajLiszt1 babérlevélPetrezselyemSóBors Elkészítés: 1. Egy...

bővebben
Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1 vöröshagyma½ kisebb piros paprika½ kisebb zöld paprika½ kisebb sárga paprika½ cukkini4 nagy zöldbab8 shitake gombaszójaszószolajsóbors Elkészítés: 1. Egy nagy wok...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!