BLOG

Receptek

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány steak1 újhagyma20 cseresznyeparadicsom50ml szójaszósz1 kanál barna cukor20ml rizsecetOlajBorsSó Elkészítés: 1. A paradicsomokat dobjuk bele nehány percre forró vízbe, majd...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!