TV-interjú, RTL Klub 2018.09.28.

Kategória: Blogbejegyzés

Az RTL Klub reggeli című műsorában Dr. Kukovics Sándor, a JKTTSZSZ ügyvezető igazgatója és Mikes Márk, gasztroblogger beszéltek a projektről és a juh- és bárányhús fenntarthatóságáról és egészségességéről. Az erről készült interjú 1:13-tól tekinthető meg.

https://www.rtlmost.hu/reggeli-p_7726/reggeli-2018-09-28-c_12161039

Kövesse híreinket!

BURGUNDI VÖRÖSBOROS BÁRÁNYPITE

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 34. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben

Legújabb bejegyzések

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!