Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Elkészítési idő: 25 perc

Nehézségi fok: egyszerű

Adagok száma: 4

Hozzávalók:

  • 600g bárányborda
  • 1 vöröshagyma
  • ½ kisebb piros paprika
  • ½ kisebb zöld paprika
  • ½ kisebb sárga paprika
  • ½ cukkini
  • 4 nagy zöldbab
  • 8 shitake gomba
  • szójaszósz
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

1. Egy nagy wok serpenyőben pirítsuk meg az olajjal bekent bárányborda darabokat.

2. Eközben vágjuk fel a zöldségeket hosszú csíkokra.

3. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a zöldségeket, és magasabb lángon addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Sózzuk és borsozzuk.

4. Ha elkészült az étel, szójaszósszal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Receptek

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 16.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 15.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 13.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 14.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben

További receptek

hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!