BLOG

Receptek

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával

https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

bővebben
Babos-káposztás birka-székelygulyás

Babos-káposztás birka-székelygulyás

https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

bővebben
Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!