BLOG

Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. április 8-9-én
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. április 8-9-én az alábbi éttermek vesznek részt:...

Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Ingyenesen letölthető kiadványaink
Örömmel jelentjük, hogy a honlapunk menüpontjait ismét bővítettük a Kiadványok...

Benne voltunk a TV-ben is 2021-ben!
2021-ben szeptember 10-én 06:45-től volt látható az RTL Klub Reggeli című műsorában egy interjú,...

Rólunk szóltak a hírek 2021-ben a nyomtatott sajtóban is
2021-ben 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban, amelynek részleteit az alábbi táblázat...

Rádióinterjúk 2021-ben
2021-ben két fizetett rádióinterjú is adásba került, amelyben a kampány eredményeiről és az ágazat...

A 2021. év eredményei képekben
Európai promóciós kampány a juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2021).

Receptvideók
A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk...

Bárány Napok eredményei 2021-ben
A 2021-es évben két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a...
Receptek

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Toszkán birkalábszár krémes polentával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!