BLOG
![Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/barihus-receptek-30-1-1024x675.jpg)
Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Mi jó is van abban, hogy akár órákat képesek vagyunk elbíbelődni egy étellel, őrizgetni a rotyogó fazekat, kóstolgatni közben, amelyet jó esetben is 10 perc alatt megeszünk a végén.
![Lancashire-i báránypörkölt](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/gasztroblog-28-1-1024x675.jpg)
Lancashire-i báránypörkölt
Anno, amikor még főállásban űztem a sommelier szakmát, nem volt olyan nap, hogy ne kérdezte volna meg tőlem valamelyik vendégem, hogy mi a kedvenc borom?
![Bárány Biryani](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/Biryani-1.jpg)
Bárány Biryani
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
![Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/fetas-barannyars-28-1080x675.jpg)
Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával
https://youtu.be/ByhquL9nX4o Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27. A receptekkel kapcsolatos nagy...
![Bárányhús – De hogyan? Elkészítési módok és praktikák!](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/blog-baranyhus-de-hogyan-1080x675.jpg)
Bárányhús – De hogyan? Elkészítési módok és praktikák!
Bárány vagy juhhús Érdemes elsőkörben tisztázni a különbséget a kettő között, ugyanis a bárányhús...
![Milyen a jó bárányhús? Erre figyeljünk vásárláskor!](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/milyen-a-jo-baranhus.jpg)
Milyen a jó bárányhús? Erre figyeljünk vásárláskor!
Bárány vagy birka? Bárányhúsnak nevezzük a fiatal, 1 évnél nem idősebb állat húsát, míg az egyévet...
![Trendi a juhlegeltetés? – 7 dolog, amivel a juhtartás hozzájárul a fenntarthatósághoz](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/Barany_blog_trendi_a_juh_legeltetes-1080x675.jpg)
Trendi a juhlegeltetés? – 7 dolog, amivel a juhtartás hozzájárul a fenntarthatósághoz
Mindamellett, hogy a bárányhús fogyasztása nemcsak ízletes és egészséges, a fenntartható jelzővel...
![Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. október 7-8-án](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/06/juhhus-boritokep-barany-napok-2022-1080x675.jpg)
Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. október 7-8-án
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. október 7-8-án az alábbi éttermek vesznek részt:...
![Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/04/1-1-1080x675.jpg)
Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
https://www.youtube.com/watch?v=qBrUfLWemmI&feature=youtu.be Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal...
![Toszkán birkalábszár krémes polentával](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/04/0-1080x675.jpg)
Toszkán birkalábszár krémes polentával
https://youtu.be/jZhcmHo3H5U Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Receptek
![Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/gasztroblog-szikes-markkal-31-0-1080x675.jpg)
Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal
https://youtu.be/F5P9RZwzTVc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
![Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/barihus-receptek-30-1-1024x675.jpg)
Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 30. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
![Lancashire-i báránypörkölt](https://barihus.hu/wp-content/uploads/2022/12/gasztroblog-28-1-1024x675.jpg)
Lancashire-i báránypörkölt
https://youtu.be/h_lGUlr3rmg Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 29. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!