BLOG

Bárány Napok 2020. április 3-4.

Bárány Napok 2020. április 3-4.

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra...

bővebben
Rádióinterjúk 2019-ben

Rádióinterjúk 2019-ben

A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: TREND FM: interjú, 2019. szeptember 24-én és 28-án A Trend FM egy magyar rádióállomás, amely a 94.2-es frekvencián működik....

bővebben
Bárányhús: váljék egészségünkre!

Bárányhús: váljék egészségünkre!

Karakteres íze miatt a juhhúsért egyesek rajonganak, mások inkább tartózkodnak tőle. Bár már a hazai éttermekben is egyre gyakrabban találkozhatunk fiatal bárányhúsból készült fogásokkal, a magyar...

bővebben
Friss piaci információk

Friss piaci információk

Szeretne friss piaci információkhoz jutni a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban?! Akkor a Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés lapot olvassa el! A „Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés” című...

bővebben
TV-interjú 2019. március 29.

TV-interjú 2019. március 29.

A Reggeli-ben interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Kukovics Sándor a Juh-és Kecske Terméktanács képviseletébenDr. Soós Mihály az Innofood Marketing Kft. képviseletébenMikes Márk...

bővebben

Receptek

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!