BLOG

Megjelenések a nyomtatott sajtóban 2020

Megjelenések a nyomtatott sajtóban 2020

A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) – INTEROVIC-JKTTSZSZ” projekt keretében 10 nyomtatott sajtós megjelenést vállaltunk 2020-ban. Médium -...

bővebben
Rádiós interjúk eredményei 2020

Rádiós interjúk eredményei 2020

A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) – INTEROVIC-JKTTSZSZ” projekt keretében 2 rádiós  megjelenést vállaltunk 2020-ban. A megjelenések a következő...

bővebben
Elismerés – Dr. Kukovics Sándor

Elismerés – Dr. Kukovics Sándor

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Dr. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója a kiskérődző ágazat fejlesztése és érdekeinek képviselete érdekében végzett kiváló munkájáért. Bővebben itt olvashatnak a nívós díjról:

bővebben

Receptek

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben
Ropogós báránycomb, marokkói narancssalátával

Ropogós báránycomb, marokkói narancssalátával

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben
Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves

Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!