BLOG

Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Mi jó is van abban, hogy akár órákat képesek vagyunk elbíbelődni egy étellel, őrizgetni a rotyogó fazekat, kóstolgatni közben, amelyet jó esetben is 10 perc alatt megeszünk a végén.

Lancashire-i báránypörkölt
Anno, amikor még főállásban űztem a sommelier szakmát, nem volt olyan nap, hogy ne kérdezte volna meg tőlem valamelyik vendégem, hogy mi a kedvenc borom?

Bárány Biryani
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Bárányhús – De hogyan? Elkészítési módok és praktikák!
Bárány vagy juhhús Érdemes elsőkörben tisztázni a különbséget a kettő között, ugyanis a bárányhús...

Milyen a jó bárányhús? Erre figyeljünk vásárláskor!
Bárány vagy birka? Bárányhúsnak nevezzük a fiatal, 1 évnél nem idősebb állat húsát, míg az egyévet...

Trendi a juhlegeltetés? – 7 dolog, amivel a juhtartás hozzájárul a fenntarthatósághoz
Mindamellett, hogy a bárányhús fogyasztása nemcsak ízletes és egészséges, a fenntartható jelzővel...

Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. október 7-8-án
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. október 7-8-án az alábbi éttermek vesznek részt:...

Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Toszkán birkalábszár krémes polentával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Receptek

Lancashire-i báránypörkölt
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 29. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Bárány Biryani
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!