Az őszi Bárány Napok eredményei

Kategória: Blogbejegyzés | Sajtó

Az idei évben is két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve és népszerűsítve ezt az ízletes és fenntartható ételt.

A Bárány Napok két időpontja: 2023. március 31- április 1. és 2023. szeptember 29-30.

Az idei évben a tavaszi eseményt a húsvét előtti hétvégére ütemeztük. A húsvéti időszakban többen fogékonyak fogyasztani ebből a különleges húsféleségből, így a Bárány Napok felkelti a figyelmet és ösztönzi a fogyasztást. A második időpontot őszre, a karácsonyi és év végi rendezvények elé ütemeztük, hogy ezek ne akadályozzák az éttermek csatlakozását.

Az éttermek felkeresése február végén megkezdődött, összesen 300 éttermet kerestünk fel, a márciusi eseményen 43 jelezte, hogy részt vesz a Bárány Napokon, az októberi eseményre pedig 48 étterem jelentkezett. A résztvevő éttermek listája megtalálható itt: https://barihus.hu/blogbejegyzes/a-barany-napokon-resztvevo-ettermek-2023-09-29-30/

Azt tapasztaltuk, hogy azok az éttermek, akik a korábbi években már részt vettek a programban, szívesen csatlakoztak idén is. Sok olyan étterem volt, akik szerettek volna csatlakozni, de nem volt lehetőségük például zártkörű rendezvény okán.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is két napos esemény lett meghirdetve, illetve az idei évben is két alkalommal kerül megrendezésre a Bárány Napok, így az érdeklődők nagyobb létszámban érhetőek el.

Az áprilisi Bárány Napokon az éttermekben naponta átlagosan 150 vendéggel számolva, 2 nap alatt összesen 12 900 főt értünk el. A szeptember végi eseményen 48 étteremmel ugyanígy számolva 14 400 főt értünk el. Így összesen nagyjából 27 300 ember találkozott a programmal.

Tavaszi Bárány Napokhoz készített offline anyagok:

[cc_share]

Kövesse híreinket!

Rádiós interjú az őszi Bárány Napokról

2023. szeptember 22-én, Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács Ügyvezető Igazgatója számolt be a hazai bárányhús fogyasztás helyzetéről, továbbá az őszi Bárány Napokról a Jazzy Rádió Business Class műsorának Gasztro rovatában. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske...

bővebben

Nyomtatott sajtós megjelenések 2023-ban

2023-ban 10 db fizetett hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, amellyel több, mint 90 ezer embert értünk el. Ennek részleteit az alábbi táblázat foglalja össze: Médium - 2023Megjelenés dátumaMagyar Mezsgye2023. februárAgrárvilág2023. márciusHajdú-Bihari Napló2023....

bővebben

Legújabb bejegyzések

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!