Padlizsánnal és báránnyal töltött pita joghurtos mártással

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4 Hozzávalók: 4 nagyon vékony báránycomb filé 4 db pita 2 nagy salátalevél 1 padlizsán 1 nagy csomag újhagyma Őrölt bors Joghurtos mártás Olaj Só Elkészítés 1. Szeletelje fel a padlizsánt vékony szeletekre és egy kis olívaolajon pirítsa meg közepes lángon. A hagymát vékony szeletekre vágjuk fel…

Részletek

Báránysült francia lecsóval

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4 Hozzávalók: 90 dkg bárányborda szelet A lecsóhoz: 1 cukkini 1 hagyma 1 piros paprika ½ padlizsán 300g sült paradicsom Olívaolaj Só Elkészítés 1. A sütőben olívaolajjal leöntva süssük meg a bárányborda szeleteket letakarva közepes hőmérsékleten, amíg meg nem pirul. 2. Közben a lecsóhoz vágjuk fel a…

Részletek

Barna sörös báránycsülök

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4 Hozzávalók: 4 darab báránycsülök szelet 4 db mogyoróhagyma 3dl barna sör 35g nádcukor melasz Olaj Só Bors Püré: 3,5 dl tej 50g tejszín 40g vaj 350g hámozott főtt burgonya Elkészítés 1. Mindkét oldalon sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket és egy nagy forró serpenyőben 5-6 perc…

Részletek