Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Elkészítési idő: 25 perc

Nehézségi fok: egyszerű

Adagok száma: 4

Hozzávalók:

  • 600g bárányborda
  • 1 vöröshagyma
  • ½ kisebb piros paprika
  • ½ kisebb zöld paprika
  • ½ kisebb sárga paprika
  • ½ cukkini
  • 4 nagy zöldbab
  • 8 shitake gomba
  • szójaszósz
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

1. Egy nagy wok serpenyőben pirítsuk meg az olajjal bekent bárányborda darabokat.

2. Eközben vágjuk fel a zöldségeket hosszú csíkokra.

3. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a zöldségeket, és magasabb lángon addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Sózzuk és borsozzuk.

4. Ha elkészült az étel, szójaszósszal tálaljuk.

Jó étvágyat!

[cc_share]

Receptek

Mentás báránycomb steak  

Tovább folytatjuk a gasztronómiai kalandozást. Ezúttal Kalivoda Timi készített nekünk egy ínycsiklandó steak-et! Fogadjátok szeretettel! Ha húsételhez keresünk receptet, megannyi izgalmas ötletet találhatunk a receptkönyvekben és internetes recepttárakban, de...

read more

Báránysült mentamártással

Kóstold meg a különleges ízvilágát a frissen sütött, zsenge bárány combnak, melyet egy friss mentaszósz koronáz meg. Hagyd, hogy az ízek elkalauzoljanak egy gasztronómiai ízutazásra, amelyet ezúttal Annuskám álmodott meg! Hozzávalók 4 személyre: 1 kg burgonya 2...

read more

Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel

A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....

read more

További receptek

hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!