Bárány Napok 2020. április 3-4.

Kategória: Blogbejegyzés

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására.

A projekt keretében az idei évben már harmadik alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2020. április 3-4-én. A kezdeményezés célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve és népszerűsítve ezt az amúgy általában mellőzött ételt.

A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű:

  • akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de 2020. április 3-4-én legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon

A program keretében:

  • a honlapunkon (old.barihus.hu) és Facebook oldalunkon (facebook.com/bariinfo), valamint a Bárány Napok Facebook eseményén hírt adunk a programról és a részt vevő éttermekről;
  • közzétesszük a napi ajánlatokat és fotókat, amiket az esemény kapcsán az éttermektől kapunk;
  • az arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldünk a résztvevő éttermeknek (poháralátét, szórólap, stb.).

A célunk a bárányhús ismertségének növelése, így azt szeretnénk elérni, hogy a programban résztvevő partnereink forgalma növekedjen.

A részvétellel járó kötelezettségek:

  • együttműködési megállapodás aláírása, melyben vállalják, hogy csatlakoznak a rendezvényhez;
  • dokumentációs célból egy fotó, melyen látszanak az arculati elemekkel ellátott kommunikációs eszközök.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a baranynapok@ferling.hu címre a további részletekért!

A 2020-ban résztvevő éttermek:

Étterem neveÉtterem címe
1.Akasztói Horgászpark és Halascsárda6221 Akasztó, Kígyóshíd tanya 6.
2.Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely7694 Hosszúhetény, Ormándi u. 19.
3.Classic Grill6720 Szeged, Széchenyi tér 5.
4.Fehértói Halászcsárda és Panzió6728 Szeged, Budapesti út 41.
5.Hotel Pagony4400 Nyíregyháza, Újmajori út 14-18.
6.Káli Art Inn8274 Köveskál, Fő u. 6-8.
7.Kiskastély Vendéglő7754 Bóly, Szabadság u. 1.
8.La Caraffa9600 Sárvár, Vadkert krt. 4.
9.Nomád Hotel & Glamping Étterem3325 Noszvaj, Síkfőkút út 5-7.
10.Tanya bisztró6328 Dunapataj, Hartai út 37.
11.Tenkes Csárda7811 Csarnóta, Kültelek 011. hrsz.
12.Tókert Étterem3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 3.
13.Tompos étterem8360 Keszthely, Pázmány P. u. 56-60.
14.Vénhajó étterem1052 Budapest, Vigadó téri kikötő 2-es ponton
15.Vörös Postakocsi1092 Budapest, Ráday utca 15.

[cc_share]

Kövesse híreinket!

Rádiós interjú az őszi Bárány Napokról

2023. szeptember 22-én, Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács Ügyvezető Igazgatója számolt be a hazai bárányhús fogyasztás helyzetéről, továbbá az őszi Bárány Napokról a Jazzy Rádió Business Class műsorának Gasztro rovatában. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske...

bővebben

Nyomtatott sajtós megjelenések 2023-ban

2023-ban 10 db fizetett hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, amellyel több, mint 90 ezer embert értünk el. Ennek részleteit az alábbi táblázat foglalja össze: Médium - 2023Megjelenés dátumaMagyar Mezsgye2023. februárAgrárvilág2023. márciusHajdú-Bihari Napló2023....

bővebben

Legújabb bejegyzések

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!