Az idei évben két alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2021. augusztus 27-28-án és 2021. szeptember 24-25-én. A kezdeményezés célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve és népszerűsítve ezt az ízletes és fenntartható ételt.
A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására. A sikeresen lezajlott programot követően, egy új pályázati körben az Interovic-kal közösen ismét elnyert egy EU támogatású promóciós programot, így 2021-23 között tovább dolgozhat a juhtermékek fogyasztói megítélésének javításán.
A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű:
- akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de 2021. augusztus 27-28-án és 2021. szeptember 24-25-én legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon
A program keretében:
- a honlapunkon (barihus.hu) és Facebook oldalunkon (facebook.com/bariinfo), valamint a Bárány Napok Facebook eseményén hírt adunk a programról és a részt vevő éttermekről;
- közzétesszük a napi ajánlatokat és fotókat, amiket az esemény kapcsán az éttermektől kapunk;
- az arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldünk a résztvevő éttermeknek (poháralátét, szórólap, tányéralátét stb.).
A célunk a bárányhús ismertségének növelése, így azt szeretnénk elérni, hogy a programban résztvevő partnereink forgalma növekedjen.
A részvétellel járó kötelezettségek:
- együttműködési megállapodás aláírása, melyben vállalják, hogy csatlakoznak mindkét rendezvényhez, és ezeken a napokon elérhető lesz az étteremben bárányhúsos étel;
- dokumentációs célból egy fotó, melyen látszanak az arculati elemekkel ellátott kommunikációs eszközök.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a kovacs.carmen@ferling.hu címre a további részletekért!