Bárány Napok 2021. augusztus 27-28. és 2021. szeptember 24-25.

Kategória: Blogbejegyzés

Az idei évben két alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2021. augusztus 27-28-án és 2021. szeptember 24-25-én. A kezdeményezés célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassuk az emberekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve és népszerűsítve ezt az ízletes és fenntartható ételt.

A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újrapozícionálására. A sikeresen lezajlott programot követően, egy új pályázati körben az Interovic-kal közösen ismét elnyert egy EU támogatású promóciós programot, így 2021-23 között tovább dolgozhat a juhtermékek fogyasztói megítélésének javításán.

A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű:

  • akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de 2021. augusztus 27-28-án és 2021. szeptember 24-25-én legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon

A program keretében:

  • a honlapunkon (barihus.hu) és Facebook oldalunkon (facebook.com/bariinfo), valamint a Bárány Napok Facebook eseményén hírt adunk a programról és a részt vevő éttermekről;
  • közzétesszük a napi ajánlatokat és fotókat, amiket az esemény kapcsán az éttermektől kapunk;
  • az arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldünk a résztvevő éttermeknek (poháralátét, szórólap, tányéralátét stb.).

A célunk a bárányhús ismertségének növelése, így azt szeretnénk elérni, hogy a programban résztvevő partnereink forgalma növekedjen.

A részvétellel járó kötelezettségek:

  • együttműködési megállapodás aláírása, melyben vállalják, hogy csatlakoznak mindkét rendezvényhez, és ezeken a napokon elérhető lesz az étteremben bárányhúsos étel;
  • dokumentációs célból egy fotó, melyen látszanak az arculati elemekkel ellátott kommunikációs eszközök.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a kovacs.carmen@ferling.hu címre a további részletekért!

[cc_share]

Kövesse híreinket!

Rádiós interjú az őszi Bárány Napokról

2023. szeptember 22-én, Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács Ügyvezető Igazgatója számolt be a hazai bárányhús fogyasztás helyzetéről, továbbá az őszi Bárány Napokról a Jazzy Rádió Business Class műsorának Gasztro rovatában. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske...

bővebben

Nyomtatott sajtós megjelenések 2023-ban

2023-ban 10 db fizetett hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, amellyel több, mint 90 ezer embert értünk el. Ennek részleteit az alábbi táblázat foglalja össze: Médium - 2023Megjelenés dátumaMagyar Mezsgye2023. februárAgrárvilág2023. márciusHajdú-Bihari Napló2023....

bővebben

Legújabb bejegyzések

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!