Receptvideók

A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk a saját receptjeinkhez, amelyek megtalálhatóak a honlapunkon, illetve a receptkönyvünkben (letölthető változatban elérhető itt: https://barihus.hu/wp-content/uploads/2021/11/izletes-es-fenntarthato-receptkonyv.pdf) is.

Ebben az évben 6 receptvideó készült el, amelyet minden évben még további 6 követ majd. Az első hat már elérhető a Youtube-csatornánkon (https://www.youtube.com/channel/UC51r9MWYImNFezgQAPJ6bqQ), illetve az egyes recepteknél is. Természetesen a recepteket ismét Mikes Márk készítette el nekünk, ahogy a recepteket is ő írta.

Ha van kedvük, készítsék el ezeket az ínycsiklandozó ételeket Önök is, amelyhez nagyszerű segítséget nyújtanak az alábbi videók!

Klasszikus báránypörkölt, tormás pirított gombóccal

Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

Dijoni mustáros francia báránycomb parázsburgonyával

Bárányhúsos csicseriborsós shawarma leves

Sütőtökös gombás rizottó grillezett báránygerinccel

[cc_share]

Receptek

Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel

A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....

bővebben

BURGUNDI VÖRÖSBOROS BÁRÁNYPITE

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 34. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

bővebben

További receptek

hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!