BLOG
Bárányhús kóstoltatás szervezése 2021-ben
A bárányhús népszerűsítő kampány keretében bárányhús kóstoltatást szerveztünk 5 különböző...
Bárány Napokon résztvevő éttermek 2021. szeptember 24-25-én
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2021. szeptember 24-25-én az alábbi éttermek vesznek részt:...
Sült paradicsomos „milánói” bárányborda
https://www.youtube.com/watch?v=Cb3YPoxMCis Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 22. A receptekkel...
Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával
https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Babos-káposztás birka-székelygulyás
https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel...
Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé
https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel...
Ropogós báránycomb, marokkói narancssalátával
https://www.youtube.com/watch?v=8umX-rqhqjY Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 18. A receptekkel...
Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves
https://youtu.be/6vSeAoOxQbM A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új...
Kóstoltatás 2021. augusztus 27.
Kóstolató kampányunk állomásai 2021. augusztus 27-én a következők: Interspar – Budapest, Allee...
Bárány Napokon résztvevő éttermek 2021. augusztus 27-28-án
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2021. augusztus 27-28-án az alábbi éttermek vesznek részt:...
Receptek
Toszkán birkalábszár krémes polentával
https://youtu.be/jZhcmHo3H5U Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival
https://youtu.be/CFJiPBKfnwA Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!