BLOG

Receptek

Toszkán birkalábszár krémes polentával

Toszkán birkalábszár krémes polentával

https://youtu.be/jZhcmHo3H5U Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

bővebben
Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival

Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival

https://youtu.be/CFJiPBKfnwA Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

bővebben

Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!