BLOG
Klasszikus báránypörkölt, metélőhagymás-tormás gombóccal
https://youtu.be/8BD7vDW1Jm0 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 16. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Faszénparázson sült bárány „hot-dog” tárkonyos mustárszósszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk...
Bárány Napok 2021. augusztus 27-28. és 2021. szeptember 24-25.
Az idei évben két alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2021. augusztus 27-28-án és 2021....
A MAGYARORSZÁGI KAMPÁNY 3. ÉVÉNEK EREDMÉNYEI KÉPEKBEN
EURÓPAI PROMÓCIÓS KAMPÁNY A KECSKE- ÉS JUHHÚS FOGYASZTÁSÁNAK
NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE SPANYOLORSZÁGBAN ÉS MAGYARORSZÁGON (2018-2020)
A kampány lezárult: „Válaszd a kiváló ízű, fenntartható és természetes juhhúst! Keresd az európait!”
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet (röviden: Juh Terméktanács) és a spanyol...
A birkahúsfogyasztás késlelteti az időskori elbutulást
Amerikai kutatók bebizonyították majdnem 1800 brit lakos étkezési szokásainak egy évtizedig tartó...
Megjelenések a nyomtatott sajtóban 2020
A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) –...
Rádiós interjúk eredményei 2020
A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) –...
Friss piaci információk a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban
A „Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés” című lapot a Juh Terméktanács 1992 áprilisában alapította,...
Elismerés – Dr. Kukovics Sándor
Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Dr. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója a kiskérődző ágazat fejlesztése és érdekeinek képviselete érdekében végzett kiváló munkájáért. Bővebben itt olvashatnak a nívós díjról:
Receptek
Receptvideók
A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk a saját receptjeinkhez, amelyek megtalálhatóak a honlapunkon, illetve a receptkönyvünkben (letölthető változatban elérhető itt:...
Sült paradicsomos „milánói” bárányborda
https://www.youtube.com/watch?v=Cb3YPoxMCis Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 22. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával
https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!