Sajtóközlemények
Bárány Napok 2019. április 12-13.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
A projekt első évének eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2018-2020).
Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a...
Miért is érdemes sportolóként is juh- és bárányhúst fogyasztani?
Szeretek egészségesen és változatosan táplálkozni, ezért sportolóként arra törekszem, hogy a...
Rádió-interjúk 2018-ban
A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: 1.TREND FM A Trend FM egy...
Konferenciákon, kiállításokon, vásárokon és expo-kon való megjelenések 2018-ban
2018-ban a kampány népszerűsítéséhez 8 eseményen vettünk részt. A kampány első évében augusztustól...
Rólunk szólnak a hírek a nyomtatott sajtóban is
A pályázati kereteknek megfelelően 2018-ban 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban. Ezek...
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves
https://youtu.be/noBzZtfla5w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 3. A tökéletes leves nyomában Talán...
Tények és tévhitek a bárány- és a juhhússal kapcsolatban
A bárány- és a juhhús hagyományosan fontos szerepet tölt be a táplálkozásunkban, és mindezt a...
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel
https://youtu.be/o9ZtxEDIldY A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel új...
Receptek
Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve
https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk...
Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!