Sajtóközlemények

Receptek

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Szaftos bárány nyakasorja

Szaftos bárány nyakasorja

Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak szelet240g vöröshagyma15g fokhagyma40g zsemlemorzsa420g fenyőmag2 főtt tojás65g fehér bor600g húsleves alapléSáfrányOlajLiszt1 babérlevélPetrezselyemSóBors Elkészítés: 1. Egy...

bővebben

Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!