BLOG
A Bárány Napokon résztvevő éttermek – 2023.03.31-04.01.
Beszámoló a juh- és bárányhús promóciós kampány (2021-23) eredményeiről képekben
Velünk van tele a sajtó ismét 2022-ben is
2022-ben 10 db hirdetés jelent meg a nyomtatott sajtóban, melynek részleteit az alábbi táblázat...
Kiállításokon, vásárokon való megjelenés 2022-ben
2022-ben 5 eseményen vettünk részt, amelyek a célcsoportoknak megfelelően lettek kiválasztva....
Bari reggeli az RTL Klubon 2022-ben is
2022. március 18-án 06:45-től volt látható az RTL Klub műsorában, a Reggeliben egy interjú,...
Egy jó hír kell 2022-ben is
2022-ben két fizetett rádióinterjú is adásba került a bárányhús népszerűsítése kapcsán. A...
„Juhhú”-s, avagy bárányhús kóstoltatás 2022-ben
A bárányhúst népszerűsítő kampány keretében szervezett bárányhús kóstoltatás 5 különböző...
Ismételten népszerűek voltak a 2022-es Bárány napok
Az idei évben is két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a...
Lassan sült báránycomb
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 32. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal
https://youtu.be/F5P9RZwzTVc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Receptek
Burgundi vörösboros báránypite
https://youtu.be/u7NX9n2NFVU Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 34. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Jordán fűszeres, bárányhúsos-medvehagymás lasagne
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 33. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Lassan sült báránycomb
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 32. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!