Sajtóközlemények
Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival
https://youtu.be/_Mwu_BqumUc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 2. A hamburger reneszánsza Nem...
Hogy készítsük el a bárányhúst?
Erős faggyúszaga sokakat visszariaszt a birkahús fogyasztásától, de ez csak az idősebb állatokra...
Bárányhús kóstoltatás
A 779596 – INTEROVIC-JKTTSZSZ azonosítójú, „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat...
Bárány Napok 2018. december 7-8.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]A Bárány Napok keretében résztvevő éttermek: Rákóczi Grillház...
Animációs filmekkel a bárány- és juhhús népszerűsítéséért
A pályázati program keretében, az Európai Unió támogatásával volt lehetőségünk arra is, hogy...
A kampány elindult: „Válaszd a kiváló ízű, fenntartható és természetes juhhúst! Keresd az európait!”
[vc_row][vc_column][vc_column_text]2018 október 3. Budapest. Mérföldkő ez a magyar bárány- és...
TV-interjú, RTL Klub 2018.09.28.
Az RTL Klub reggeli című műsorában Dr. Kukovics Sándor, a JKTTSZSZ ügyvezető igazgatója és Mikes...
A legeltetés előnyei, a juhok erdőtüzek elleni védelmi szerepe
Blogunk következő részében a gazdasági állatok, de különösen a juhok legeléséről és ennek...
A bárány- és juhhús táplálkozási előnyei
Ebben a bejegyzésben rávilágítunk számos olyan érdekességre, amely a juh- és bárányhús...
Európai Uniós támogatással a bárány- és juhhús népszerűsítéséért
Az egészséges táplálkozás nem nélkülözheti a kiváló minőségű hústermékek fogyasztását. Ebből a...
Receptek
Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Bárányhússal töltött petrezselyem-ravioli füstös paprikaszósszal, pirított erdei gombával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal
Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány steak1 újhagyma20 cseresznyeparadicsom50ml szójaszósz1 kanál barna cukor20ml rizsecetOlajBorsSó Elkészítés: 1. A paradicsomokat dobjuk bele nehány percre forró vízbe, majd...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!