Sajtóközlemények
Faszéngrillen sült bárányhúsos bruschetta füstös paprikasalátával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Provence-i paradicsomos raguban párolt báránylapocka francia lecsóval
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárányhús kóstoltatás 2020.
A 779596 – INTEROVIC-JKTTSZSZ azonosítójú, „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat...
Bárány Napok 2020 – eredmények
A 779596 – INTEROVIC-JKTTSZSZ azonosítójú, „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat...
Faszénparázson sült báránykolbász zöldfűszeres-illatos kuszkusszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
TV-interjú 2020. június 26.
A RTL Klub Reggeli című műsorában interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Dr....
Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve
https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel...
Trend FM rádióinterjú 2020. június 5.
2020. június 5-én a Trend FM rádió készített interjút Dr. Kukovics Sándorral a Nap vendégeként. A...
Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárány Napok 2020. augusztus 7-8.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
Receptek
Babos-káposztás birka-székelygulyás
https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé
https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Ropogós báránycomb, marokkói narancssalátával
https://www.youtube.com/watch?v=8umX-rqhqjY Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 18. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!