Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk...

bővebben
Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel

Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány steak1 újhagyma20 cseresznyeparadicsom50ml szójaszósz1 kanál barna cukor20ml rizsecetOlajBorsSó Elkészítés: 1. A paradicsomokat dobjuk bele nehány percre forró vízbe, majd...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!