Sajtóközlemények
TV-interjú 2019. március 29.
A Reggeli-ben interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Kukovics Sándor a Juh-és...
A 2019-es kóstoltató kampány
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
Beszámoló a Bárány Napokról 2019-ben
Mint az a Bárány Napokról szóló korábbi blogbejegyzésekben is szerepel, a Juh- és Kecske...
Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal
Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány...
Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel
Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8...
Szaftos bárány nyakasorja
Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak...
Wok-ban készült bárány zöldségekkel
Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1...
A Bárány Napokon résztvevő éttermek 2019-ben
A Bárány Napok keretében ebben az évben az alábbi éttermek vesznek részt: Étterem neveÉtterem...
Medvehagymás zöldkéregben sült báránykeresztfartő citrusos tavaszi főzelékkel
https://youtu.be/sCtkBaB55M0 A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább...
Báránycomb „vadasan” szalvétagombóccal
https://www.youtube.com/watch?v=3uGlXlWaP6w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 5. A receptekkel...
Receptek
Faszéngrillen sült bárányhúsos bruschetta füstös paprikasalátával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Provence-i paradicsomos raguban párolt báránylapocka francia lecsóval
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Faszénparázson sült báránykolbász zöldfűszeres-illatos kuszkusszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!