Sajtóközlemények
Az őszi Bárány Napokon résztvevő éttermek – 2023.09.29-30.
A juhágazat helyzetképe
A juhágazat pillanatnyi állapotát a termékkibocsátása, valamint az elmúlt években bekövetkezett...
2023-ban is kell egy jó hír
A bárányhús népszerűsítése kapcsán egy fizetett rádióinterjú készült 2023 első negyedévében a...
Benne voltunk a TV-ben 2023-ban is
A korábbi évektől eltérően, idén a megjelent program az ATV Start Plusz műsorában volt 2023. május...
Ismét népszerű volt a bárányhús, 2023-ban is szívesen kóstoltak a résztvevők
A FERLING Kft. a bárányhús népszerűsítő kampány keretében 5 különböző helyszínen (SPAR és...
2023-ban is elstartoltak a Bárány Napok
Az idei évben ismét 2 alkalommal kerülnek megrendezésre a Bárány Napok. A kezdeményezés célja a...
Égerfán füstölt báránygerinc tavaszi zöldfűszeres-cukorborsós krémes rizzsel
https://www.youtube.com/watch?v=_IlI-65HFLA Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel...
Szenegáli sós mogyorókrémes-kókusztejes leves bárányhússal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Burgundi vörösboros báránypite
https://youtu.be/u7NX9n2NFVU Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 34. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Jordán fűszeres, bárányhúsos-medvehagymás lasagne
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 33. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Receptek
Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel
A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....
Égerfán füstölt báránygerinc tavaszi zöldfűszeres-cukorborsós krémes rizzsel
https://www.youtube.com/watch?v=_IlI-65HFLA Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Szenegáli sós mogyorókrémes-kókusztejes leves bárányhússal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!