Sajtóközlemények

Klasszikus báránypörkölt, metélőhagymás-tormás gombóccal
https://youtu.be/8BD7vDW1Jm0 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 16. A receptekkel kapcsolatos nagy...

Faszénparázson sült bárány „hot-dog” tárkonyos mustárszósszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk...

Bárány Napok 2021. augusztus 27-28. és 2021. szeptember 24-25.
Az idei évben két alkalommal szervezzük meg a Bárány Napokat 2021. augusztus 27-28-án és 2021....

A MAGYARORSZÁGI KAMPÁNY 3. ÉVÉNEK EREDMÉNYEI KÉPEKBEN
EURÓPAI PROMÓCIÓS KAMPÁNY A KECSKE- ÉS JUHHÚS FOGYASZTÁSÁNAK
NÉPSZERŰSÍTÉSÉRE SPANYOLORSZÁGBAN ÉS MAGYARORSZÁGON (2018-2020)

A kampány lezárult: „Válaszd a kiváló ízű, fenntartható és természetes juhhúst! Keresd az európait!”
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet (röviden: Juh Terméktanács) és a spanyol...

A birkahúsfogyasztás késlelteti az időskori elbutulást
Amerikai kutatók bebizonyították majdnem 1800 brit lakos étkezési szokásainak egy évtizedig tartó...

Megjelenések a nyomtatott sajtóban 2020
A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) –...

Rádiós interjúk eredményei 2020
A „European Promotional Campaign of Sheep and Goat meat in Spain and Hungary (2018-2020) –...

Friss piaci információk a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban
A „Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés” című lapot a Juh Terméktanács 1992 áprilisában alapította,...

Elismerés – Dr. Kukovics Sándor
Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést vehette át Dr. Kukovics Sándor, a Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója a kiskérődző ágazat fejlesztése és érdekeinek képviselete érdekében végzett kiváló munkájáért. Bővebben itt olvashatnak a nívós díjról:
Receptek

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával
https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...

Babos-káposztás birka-székelygulyás
https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé
https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!