Sajtóközlemények

Bárány Napok 2020. április 3-4.

Bárány Napok 2020. április 3-4.

A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra...

bővebben
Rádióinterjúk 2019-ben

Rádióinterjúk 2019-ben

A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: TREND FM: interjú, 2019. szeptember 24-én és 28-án A Trend FM egy magyar rádióállomás, amely a 94.2-es frekvencián működik....

bővebben
Bárányhús: váljék egészségünkre!

Bárányhús: váljék egészségünkre!

Karakteres íze miatt a juhhúsért egyesek rajonganak, mások inkább tartózkodnak tőle. Bár már a hazai éttermekben is egyre gyakrabban találkozhatunk fiatal bárányhúsból készült fogásokkal, a magyar...

bővebben
Friss piaci információk

Friss piaci információk

Szeretne friss piaci információkhoz jutni a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban?! Akkor a Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés lapot olvassa el! A „Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés” című...

bővebben
TV-interjú 2019. március 29.

TV-interjú 2019. március 29.

A Reggeli-ben interjút adott a bárányhús népszerűsítésének témájában: Kukovics Sándor a Juh-és Kecske Terméktanács képviseletébenDr. Soós Mihály az Innofood Marketing Kft. képviseletébenMikes Márk...

bővebben

Receptek

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben

Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!