Sajtóközlemények

Rádióinterjúk 2021-ben
2021-ben két fizetett rádióinterjú is adásba került, amelyben a kampány eredményeiről és az ágazat...

A 2021. év eredményei képekben
Európai promóciós kampány a juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2021).

Receptvideók
A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk...

Bárány Napok eredményei 2021-ben
A 2021-es évben két alkalommal szerveztük meg a Bárány Napokat. A kezdeményezés célja, hogy a...

Bárányhús kóstoltatás szervezése 2021-ben
A bárányhús népszerűsítő kampány keretében bárányhús kóstoltatást szerveztünk 5 különböző...

Bárány Napokon résztvevő éttermek 2021. szeptember 24-25-én
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2021. szeptember 24-25-én az alábbi éttermek vesznek részt:...

Sült paradicsomos „milánói” bárányborda
https://www.youtube.com/watch?v=Cb3YPoxMCis Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 22. A receptekkel...

Dijoni mustáros francia báránycomb, parázsburgonyával
https://youtu.be/h15T_U5Ebo4 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 21. A receptekkel kapcsolatos nagy...

Babos-káposztás birka-székelygulyás
https://www.youtube.com/watch?v=3dA505ZGEyc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 20. A receptekkel...

Fűszeres birkahússal töltött, juhsajtos-spenótos hasé
https://www.youtube.com/watch?v=udr047Hq9UI Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 19. A receptekkel...
Receptek

Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Receptvideók
A jelenlegi kampány egyik újítása az előző kampányhoz képest az is, hogy receptvideókat készítünk a saját receptjeinkhez, amelyek megtalálhatóak a honlapunkon, illetve a receptkönyvünkben (letölthető változatban elérhető itt:...

Sült paradicsomos „milánói” bárányborda
https://www.youtube.com/watch?v=Cb3YPoxMCis Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 22. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger,...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!