Sajtóközlemények

A juhágazat helyzetképe
A juhágazat pillanatnyi állapotát a termékkibocsátása, valamint az elmúlt években bekövetkezett...

2023-ban is kell egy jó hír
A bárányhús népszerűsítése kapcsán egy fizetett rádióinterjú készült 2023 első negyedévében a...

Benne voltunk a TV-ben 2023-ban is
A korábbi évektől eltérően, idén a megjelent program az ATV Start Plusz műsorában volt 2023. május...

Ismét népszerű volt a bárányhús, 2023-ban is szívesen kóstoltak a résztvevők
A FERLING Kft. a bárányhús népszerűsítő kampány keretében 5 különböző helyszínen (SPAR és...

2023-ban is elstartoltak a Bárány Napok
Az idei évben ismét 2 alkalommal kerülnek megrendezésre a Bárány Napok. A kezdeményezés célja a...

Égerfán füstölt báránygerinc tavaszi zöldfűszeres-cukorborsós krémes rizzsel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Szenegáli sós mogyorókrémes-kókusztejes leves bárányhússal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Burgundi vörösboros báránypite
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 34. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

Jordán fűszeres, bárányhúsos-medvehagymás lasagne
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 33. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...

A Bárány Napokon résztvevő éttermek – 2023.03.31-04.01.
Receptek

Ínyenc bárányburger fokhagymás majonézzel
A most következő receptet Kálci készítette el a számunkra. Fogadjátok szeretettel! "A hamburgerről él egy olyan tévhit, hogy egészségtelen. Nyílván azért alakult ki ez a kép, mert a gyorséttermek cukorral felfújt bucikban szinte zöldségek nélkül kínálják számunkra....

Égerfán füstölt báránygerinc tavaszi zöldfűszeres-cukorborsós krémes rizzsel
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 36. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...

Szenegáli sós mogyorókrémes-kókusztejes leves bárányhússal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 35. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!