ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc
NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű
ADAG: 4
Hozzávalók:
- 4 nagyon vékony báránycomb filé
- 4 db pita
- 2 nagy salátalevél
- 1 padlizsán
- 1 nagy csomag újhagyma
- Őrölt bors
- Joghurtos mártás
- Olaj
- Só
Elkészítés
1. Szeletelje fel a padlizsánt vékony szeletekre és egy kis olívaolajon pirítsa meg közepes lángon. A hagymát vékony szeletekre vágjuk fel és ugyanúgy pirítsuk meg, mint a padlizsánt.
2. Vágjuk kisebb szeletekre a húst és pirítsuk meg egy serpenyőben.
3. Mossuk meg a salátaleveleket és tépjük nagyobb darabokra kézzel.
4. Melegítsük fel a pitákat és nyissuk szét.
5. Töltsük meg a pitákat salátával, a bárányhússal és a zöldségekkel. Ízlés szerint joghurtos öntettel tálaljuk.