https://youtu.be/F5P9RZwzTVc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Receptek
Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!
Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 30. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Lancashire-i báránypörkölt
https://youtu.be/h_lGUlr3rmg Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 29. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bárány Biryani
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával
https://youtu.be/ByhquL9nX4o Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
https://www.youtube.com/watch?v=qBrUfLWemmI&feature=youtu.be Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 26. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk...
Toszkán birkalábszár krémes polentával
https://youtu.be/jZhcmHo3H5U Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Skandináv bárányhúsgolyók, édes mustárszószban, sült krumplipürével, baconos zöldbabbal, kakukkfüves házi feketecseresznyelekvárral
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 24. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Görög citromos birkanyak, rozmaringos parázskrumplival
https://youtu.be/CFJiPBKfnwA Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 23. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Élvezze a fenntartható húst!
Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!