Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 7.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 7.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány steak1 újhagyma20 cseresznyeparadicsom50ml szójaszósz1 kanál barna cukor20ml rizsecetOlajBorsSó Elkészítés: 1. A paradicsomokat dobjuk bele nehány percre forró vízbe, majd...

bővebben
Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8 báránynyak szelet20g méz10g mustár1 tojásZsemlemorzsaLisztNéhány vágott friss fűszernövény (petrezselyem, koriander, kakukkfű, rozmaring, oregano ...)OlajSóŐrölt bors...

bővebben
Szaftos bárány nyakasorja

Szaftos bárány nyakasorja

Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak szelet240g vöröshagyma15g fokhagyma40g zsemlemorzsa420g fenyőmag2 főtt tojás65g fehér bor600g húsleves alapléSáfrányOlajLiszt1 babérlevélPetrezselyemSóBors Elkészítés: 1. Egy...

bővebben
Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1 vöröshagyma½ kisebb piros paprika½ kisebb zöld paprika½ kisebb sárga paprika½ cukkini4 nagy zöldbab8 shitake gombaszójaszószolajsóbors Elkészítés: 1. Egy nagy wok...

bővebben
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 6.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 6.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 5.

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 5.

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Diókéregben sült báránycsülök körtepürével

Diókéregben sült báránycsülök körtepürével

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 45 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 báránycsülök szelet 8 evőkanál pirított, apróra vágott dió Olívaolaj Só Bors Püré:...

bővebben
Szent Jakab bárányszelet

Szent Jakab bárányszelet

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránycomb szelet 4 szelet sajt 4 vékony szelet Serrano sonka 2 tojás Liszt...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!