Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Bárány steak édes-savanyú cseresznyeparadicsommal

Elkészítési idő: 20 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 4 szelet bárány steak1 újhagyma20 cseresznyeparadicsom50ml szójaszósz1 kanál barna cukor20ml rizsecetOlajBorsSó Elkészítés: 1. A paradicsomokat dobjuk bele nehány percre forró vízbe, majd...

bővebben
Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8 báránynyak szelet20g méz10g mustár1 tojásZsemlemorzsaLisztNéhány vágott friss fűszernövény (petrezselyem, koriander, kakukkfű, rozmaring, oregano ...)OlajSóŐrölt bors...

bővebben
Báránycomb “vadasan” szalvétagombóccal

Báránycomb “vadasan” szalvétagombóccal

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a Szilvesztert. Vannak, akik az év lezárását ünneplik és vannak, akik az új év eljövetelének a tisztaságát, a megújulás lehetőségét látják benne. Vannak, akik viszont...

bővebben
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 3. A tökéletes leves nyomában Talán nincs olyan területe a gasztronómiának, amit ne kedvelnék, de azt bátran kijelenthetem, hogy leves-fronton bármi és bármennyi jöhet. Sokszor képes vagyok annyi levest enni a családi asztalnál, hogy...

bővebben
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel új gasztroblog-sorozatot indítunk. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok szeretettel!...

bővebben
Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 2. A hamburger reneszánsza Nem tudom Ti hogy vagyok vele, de az én fiatalságom alapétele a hamburger volt, és talán azóta is az egyik legmeghatározóbb a saját gasztro palettámon. A legelső burger élményemet a Balcsin szereztem a...

bővebben
Pácolt báránynyak szelet fokhagymával és kakukkfűvel

Pácolt báránynyak szelet fokhagymával és kakukkfűvel

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 10 perc + 3 óra pácolás NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránynyak szelet 4 gerezd fokhagyma 160g gomba 340g kisméretű...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!