https://youtu.be/_Mwu_BqumUc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 2. A hamburger reneszánsza Nem tudom Ti hogy vagyok vele, de az én fiatalságom alapétele a hamburger volt, és talán azóta is az egyik legmeghatározóbb a saját gasztro palettámon. A legelső burger...
Receptek
Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!
Pácolt báránynyak szelet fokhagymával és kakukkfűvel
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 10 perc + 3 óra pácolás NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránynyak szelet 4 gerezd fokhagyma 160g gomba 340g kisméretű...
Diókéregben sült báránycsülök körtepürével
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 45 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 báránycsülök szelet 8 evőkanál pirított, apróra vágott dió Olívaolaj Só Bors Püré:...
Szent Jakab bárányszelet
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránycomb szelet 4 szelet sajt 4 vékony szelet Serrano sonka 2 tojás Liszt...
Töltött bárányszelet
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 csont nélküli nyakszelet 4 szelet sajt 4 szelet sonka 1 felvert tojás Liszt...
Bárány és sült krumpli (Lamb&chips) tartármártással
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 30 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 90 dkg bárányborda szelet 40 dkg burgonya Olívaolaj Só Bors Tartármártás: 1/2...
Padlizsánnal és báránnyal töltött pita joghurtos mártással
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 nagyon vékony báránycomb filé 4 db pita 2 nagy salátalevél 1 padlizsán 1 nagy...
Barna sörös báránycsülök
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 darab báránycsülök szelet 4 db mogyoróhagyma 3dl barna sör 35g nádcukor melasz Olaj...
Báránysült francia lecsóval
[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 90 dkg bárányborda szelet A lecsóhoz: 1 cukkini 1 hagyma 1 piros paprika ½ padlizsán...
Élvezze a fenntartható húst!
Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!