Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8 báránynyak szelet20g méz10g mustár1 tojásZsemlemorzsaLisztNéhány vágott friss fűszernövény (petrezselyem, koriander, kakukkfű, rozmaring, oregano ...)OlajSóŐrölt bors...

bővebben
Szaftos bárány nyakasorja

Szaftos bárány nyakasorja

Elkészítési idő: 35 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 12 báránynyak szelet240g vöröshagyma15g fokhagyma40g zsemlemorzsa420g fenyőmag2 főtt tojás65g fehér bor600g húsleves alapléSáfrányOlajLiszt1 babérlevélPetrezselyemSóBors Elkészítés: 1. Egy...

bővebben
Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Wok-ban készült bárány zöldségekkel

Elkészítési idő: 25 perc Nehézségi fok: egyszerű Adagok száma: 4 Hozzávalók: 600g bárányborda1 vöröshagyma½ kisebb piros paprika½ kisebb zöld paprika½ kisebb sárga paprika½ cukkini4 nagy zöldbab8 shitake gombaszójaszószolajsóbors Elkészítés: 1. Egy nagy wok...

bővebben
Báránycomb „vadasan” szalvétagombóccal

Báránycomb „vadasan” szalvétagombóccal

https://www.youtube.com/watch?v=3uGlXlWaP6w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 5. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk...

bővebben
Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a Szilvesztert. Vannak, akik az év lezárását ünneplik és vannak, akik az új év eljövetelének a tisztaságát, a megújulás lehetőségét látják benne. Vannak, akik viszont...

bővebben
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

https://youtu.be/noBzZtfla5w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 3. A tökéletes leves nyomában Talán nincs olyan területe a gasztronómiának, amit ne kedvelnék, de azt bátran kijelenthetem, hogy leves-fronton bármi és bármennyi jöhet. Sokszor képes vagyok annyi levest...

bővebben
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

https://youtu.be/o9ZtxEDIldY A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel új gasztroblog-sorozatot indítunk. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is....

bővebben
Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

https://youtu.be/_Mwu_BqumUc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 2. A hamburger reneszánsza Nem tudom Ti hogy vagyok vele, de az én fiatalságom alapétele a hamburger volt, és talán azóta is az egyik legmeghatározóbb a saját gasztro palettámon. A legelső burger...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!