Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

Tépett báránycomb házi tortilla lepénybe töltve

https://www.youtube.com/watch?v=SSLKYlP-Hck Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 11. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk...

bővebben
Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel

Bárány „nuggets” zöldfűszeres borsófőzelékkel

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával

A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is. Fogadjátok...

bővebben
Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Rántott bárány nyakasorja mustárral és zöldfűszerekkel

Nehézségi fok: egyszerű Elkészítési idő: 10 perc + 3 óra pácolás Adagok száma: 4 Hozzávalók: 8 báránynyak szelet20g méz10g mustár1 tojásZsemlemorzsaLisztNéhány vágott friss fűszernövény (petrezselyem, koriander, kakukkfű, rozmaring, oregano ...)OlajSóŐrölt bors...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!