Receptek

Próbálja ki receptjeinket és garantáljuk, hogy a vendégei is örömmel fogyasztják majd!

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Bárányhúsos tésztabatyu zöldfűszeres majonézzel

Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 4. Szilveszteri buliváró Sokan vagyunk, akik nagyon várjuk már a Szilvesztert. Vannak, akik az év lezárását ünneplik és vannak, akik az új év eljövetelének a tisztaságát, a megújulás lehetőségét látják benne. Vannak, akik viszont...

bővebben
Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

Tárkonyos-tejfölös birkaraguleves

https://youtu.be/noBzZtfla5w Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 3. A tökéletes leves nyomában Talán nincs olyan területe a gasztronómiának, amit ne kedvelnék, de azt bátran kijelenthetem, hogy leves-fronton bármi és bármennyi jöhet. Sokszor képes vagyok annyi levest...

bővebben
Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

Sütőtökös-gombás rizottó grillezett báránygerinccel

https://youtu.be/o9ZtxEDIldY A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel új gasztroblog-sorozatot indítunk. A blogok írója Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált receptjét is....

bővebben
Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

Kézműves bárányburger tárkonyos aiolival

https://youtu.be/_Mwu_BqumUc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 2. A hamburger reneszánsza Nem tudom Ti hogy vagyok vele, de az én fiatalságom alapétele a hamburger volt, és talán azóta is az egyik legmeghatározóbb a saját gasztro palettámon. A legelső burger...

bővebben
Pácolt báránynyak szelet fokhagymával és kakukkfűvel

Pácolt báránynyak szelet fokhagymával és kakukkfűvel

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 10 perc + 3 óra pácolás NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránynyak szelet 4 gerezd fokhagyma 160g gomba 340g kisméretű...

bővebben
Diókéregben sült báránycsülök körtepürével

Diókéregben sült báránycsülök körtepürével

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 45 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 báránycsülök szelet 8 evőkanál pirított, apróra vágott dió Olívaolaj Só Bors Püré:...

bővebben
Szent Jakab bárányszelet

Szent Jakab bárányszelet

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 8 báránycomb szelet 4 szelet sajt 4 vékony szelet Serrano sonka 2 tojás Liszt...

bővebben
Töltött bárányszelet

Töltött bárányszelet

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 perc NEHÉZSÉGI FOK: könnyű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 csont nélküli nyakszelet 4 szelet sajt 4 szelet sonka 1 felvert tojás Liszt...

bővebben
Barna sörös báránycsülök

Barna sörös báránycsülök

[vc_row][vc_column width="1/4"][vc_column_text]ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 40 perc NEHÉZSÉGI FOK: egyszerű ADAG: 4[/vc_column_text][vc_column_text] Hozzávalók: [/vc_column_text][vc_column_text] 4 darab báránycsülök szelet 4 db mogyoróhagyma 3dl barna sör 35g nádcukor melasz Olaj...

bővebben
hoja

Élvezze a fenntartható húst!

Ezek a receptek ízletes és környezetbarát húsból készülnek. Fedezze fel, miért kedvez a legeltetés a fenntarthatóságnak és a vidékfejlesztésnek hazánkban.

Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?

Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!