Sajtóközlemények
Lecsós gersli „rizottó” kolbászmorzsás bárány csevappal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárány Napok 2020. április 3-4.
A Juh- és Kecske Terméktanács és Szakmaközi Szervezet az Interovic (La Interprofesional del Ovino...
A 2019. év eredményei képekben
Európai promóciós kampány a kecske- és juhhús fogyasztásának népszerűsítésére Spanyolországban és Magyarországon (2019).
Rádióinterjúk 2019-ben
A kampánnyal kapcsolatos interjúk a következő rádiókban jelentek meg: TREND FM: interjú, 2019....
Rólunk szóltak a hírek a nyomtatott sajtóban is 2019-ben
A pályázati kereteknek megfelelően 2019-ben 10 hirdetésünk jelent meg a nyomtatott sajtóban. A...
Flamand barna sörös báránycsülök rakott burgonyával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárányhússal töltött petrezselyem-ravioli füstös paprikaszósszal, pirított erdei gombával
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel tovább folytatjuk...
Bárányhús: váljék egészségünkre!
Karakteres íze miatt a juhhúsért egyesek rajonganak, mások inkább tartózkodnak tőle. Bár már a...
Miért egyenek a gyerekek is bárány- és juhhúst?
A húsok, így a juh- és bárányhús is értékes fehérje- és ásványianyag-tartalmuk miatt a naponta...
Friss piaci információk
Szeretne friss piaci információkhoz jutni a juh- és kecsketenyésztéssel kapcsolatban?! Akkor a...
Receptek
Bárányhúsos-csicseriborsós shawarma leves
https://youtu.be/6vSeAoOxQbM A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány...
Klasszikus báránypörkölt, metélőhagymás-tormás gombóccal
https://youtu.be/8BD7vDW1Jm0 Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 16. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Faszénparázson sült bárány „hot-dog” tárkonyos mustárszósszal
A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és néhány igazán izgalmas bevált...
Nézze meg a bárány- és juhhúsból készült ételek galériáját!
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!