BLOG
Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Mi jó is van abban, hogy akár órákat képesek vagyunk elbíbelődni egy étellel, őrizgetni a rotyogó fazekat, kóstolgatni közben, amelyet jó esetben is 10 perc alatt megeszünk a végén.
Lancashire-i báránypörkölt
Anno, amikor még főállásban űztem a sommelier szakmát, nem volt olyan nap, hogy ne kérdezte volna meg tőlem valamelyik vendégem, hogy mi a kedvenc borom?
Bárány Biryani
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 28. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel...
Faszénparázson sült fetás báránynyárs görög rizssalátával
https://youtu.be/ByhquL9nX4o Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 27. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Bárányhús – De hogyan? Elkészítési módok és praktikák!
Bárány vagy juhhús Érdemes elsőkörben tisztázni a különbséget a kettő között, ugyanis a bárányhús...
Milyen a jó bárányhús? Erre figyeljünk vásárláskor!
Bárány vagy birka? Bárányhúsnak nevezzük a fiatal, 1 évnél nem idősebb állat húsát, míg az egyévet...
Trendi a juhlegeltetés? – 7 dolog, amivel a juhtartás hozzájárul a fenntarthatósághoz
Mindamellett, hogy a bárányhús fogyasztása nemcsak ízletes és egészséges, a fenntartható jelzővel...
Bárány Napokon résztvevő éttermek 2022. október 7-8-án
A Bárány Napok eseménysorozatunkban 2022. október 7-8-án az alábbi éttermek vesznek részt:...
Bárányszűz „stroganoff” szósszal, krumplilángossal
https://www.youtube.com/watch?v=qBrUfLWemmI&feature=youtu.be Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal...
Toszkán birkalábszár krémes polentával
https://youtu.be/jZhcmHo3H5U Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 25. A receptekkel kapcsolatos nagy...
Receptek
Modenai bárányhúsgolyók füstölt szalonnás pirított krumpligombóccal
https://youtu.be/F5P9RZwzTVc Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 31. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Kínai húzott tészta, pirított fűszeres báránnyal
Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 30. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja velünk élményeit, véleményét és...
Lancashire-i báránypörkölt
https://youtu.be/h_lGUlr3rmg Gasztroblog-sorozat Mikes Márkkal 29. A receptekkel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az új projektben is tovább folytatjuk gasztroblog-sorozatunkat. A blogok írója ismét Mikes Márk sommelier, gasztroblogger, aki megosztja...
Bucea en nuestro banco de imágenes para descubrir más sobre la carne de lechal, cordero y cabrito.
Hol lehet megvásárolni
a bárány- és juhhúst?
Keresse meg a legközelebbi üzletet, és élvezze az egyedi ízt!